Apa─Źe 54, 9253 Apa─Źe
Yvonne: +386(0)2-569-12-51

Naj se vam predstavim

bruno team profile fotografija
Bruno Kralj
Dipl. manualni terapevt in NPK maser
Terapevtske masa┼że Bruno - predstavitev - telo
Bruno - dipl. manualni terapevt in NPK maser

┼Że od otro┼ítva sem zelo rad v dobri dru┼żbi, realist, vedno s ciljem, da bi nam bilo kar se da lepo in dobro. Vedno sem pripravljen pomagati in deliti dobre in slabe stvari tako z dru┼żino, kot s prijatelji in tudi z ljudmi, ki jih na svoji poti sre─Źujem.

Rojen v Murski Soboti, 28.7.1975, sem mladost pre┼żivel v Ljutomeru, kjer sem kon─Źan osnovno ┼íolo in gimnazijo. V ─Źasu ┼íolanja sem bil vedno aktiven v ┼íportnih in kulturnih dejavnostih. ┼átudijska leta so me nato popeljala v Maribor na EPF. V ─Źasu ┼ítudija sem si denar slu┼żil s ┼ítudentskim delom, nato pa sedem let z monta┼żo kru┼ínih pe─Źi, kaminov in ┼ítedilnikov.

Leta 2007 sva z ┼żeno odprla frizerski salon (Yvonne ┬╗mojster frizer┬ź), kjer sem ob delu ob─Źasno tudi masiral. Ko sem zapustil delo tehnologa, sem aktivno za─Źel z masa┼żo v doma─Źem salonu, pomagal pa sem tudi v zasebni fizioterapevtski ordinaciji v Murski Soboti. Delo s ─Źlove┼íkim telesom in predvsem z ljudmi me je fasciniralo, hkrati pa mi je odpiralo neskon─Źno mnogo novih vpra┼íanj.

Radovednost in nepojasnjeno dobri rezultati mojih masa┼ż so me pripeljali na Higejo ÔÇô ┼íolo za maserje in terapevte. Na ┼íoli sem zaklju─Źil izobra┼żevanja Tui-Na kitajske medicinske masa┼że, ki je znana kot kraljica masa┼ż s tradicijo 4000 let s tarih metod odpravljanja telesnih blokad in spro┼í─Źanja Qi energije. Je celosten sklop obravnave telesa tako manualno kot tudi s pomo─Źjo pripomo─Źkov, kot so ventuze, Gua-Sha, mokse,ÔÇŽ Pred otvoritvijo lastne ordinacije v Apa─Źah sem svoje znanje izpopolni┼í ┼íe z masa┼żo z vro─Źimi vulkanskimi kamni (Hot Stone) , Lomi ÔÇô Lomi havajsko masa┼żo, masa┼żo na stolu, ki se izvaja na posebej za masa┼żo oblikovanem ergonomskem stolu, in terapijo s kineziolo┼íkimi trakovi.

Leta 2013 sem se vpisal na ┼ítudij manualne terapije ter s tem postal del prve generacije ┼ítudentov na Akademiji za manualno terapijo. Manualna terapije je celovit pristop k analizi ─Źloveka in njegovega dejanskega stanja, tako fizi─Źnega kot du┼íevnega. Sestavljajo jo terapevtske ro─Źne tehnike, nekatere osteopatske tehnike in tudi ciljno usmerjene masa┼żne tehnike. Program Akademije je sestavljen iz medicinskih in komplementarnih ved, predavatelji pa so priznani osteopati, doktorji medicine, zdravniki tradicionalne kitajske medicine in cyriax fizioterapevti (med drugimi so bili to ┼Żeljko Radmanovi─ç, Jure Tu┼íek, dr.med. Petar Papuga, idr.).

Po uspe┼íno zaklju─Źenem ┼ítudiju sem strokovno izpopolnjevanje nadaljeval najprej na seminarju manipulacije hrbtenice na Oxfordu v Angliji pri svetovno priznanem osteopatu Johnu Gibbonsu (BodyMaster Method).

Trenutno svoje izobra┼żevanje nadaljujem na podiplomskem ┼ítudiju manualne terapije, ki vklju─Źuje med drugim kraniosakralno terapijo, visceralno manipulacijo, manipulacijo sklepov, dry needling, dinami─Źno nevromi┼íi─Źno stabilizacijo.

Sem ─Źlan Dru┼ítva fizioterapevtov in manualnih terapevtov v Sloveniji ter tudi del svetovno priznanih in┼ítitucij Upledger in Barral in┼ítitut. Izbrana izobra┼żevanja sem opravljal in ┼íe opravljam tudi pod okriljem OMT training ÔÇô Osteon Manual Therapy ÔÇô osteopatske ┼íole iz Londona ter Pra┼íke ┼íole za rehabilitacijo (Rehabilitation Prague School).

Temeljni cilj manualne terapije je obravnava celotnega telesa. Terapija se ne osredoto─Źa le na re┼íevanje in laj┼íanje simptomov, temve─Ź i┼í─Źe in odpravlja temeljni izvor te┼żav.

Certifikati in diplome
Te─Źaj klasi─Źne / ┼ívedske masa┼że
Te─Źaj kitajske masa┼że Tui-na
Seminar havajske masa┼że Lomi Lomi
Seminar masa┼że na stolu
Seminar masa┼że z vro─Źimi kamni Hot Stone
Seminar kinezotaping
Certifikat Dry Needling ÔÇô osnovni
Certifikat Dry Needling ÔÇô nadaljevalni
Certifikat ÔÇô Manipulacija in mobilizacija hrbtenice
Certifikat – Osteopatska manipulacija hrbtenice 1
Certifikat – manipulacije (nadaljevalni)
Certifikat ÔÇô Tecar terapija
Diploma ÔÇô ┼átudij manualne terapije
Certifikat DNS – dinami─Źna nevromi┼íi─Źna stabilizacija (stopnja A)
Certifikat DNS – dinami─Źna nevromi┼íi─Źna stabilizacija (stopnja B)
Certifikat – Visceralna manipulacija VM1
Certifikat – Kraniosakralna terapija CS1
Certifikat – IASTM
Oglejte si našo kratko video predstavitev
Pišite nam

Kaj lahko pri─Źakujete od nas?
STROKOVNOST
Strokovnost je del na┼íega vsakdana in ponosni smo na to, da nam stranke zaupajo in se vedno znova vra─Źajo k nam.
INDIVIDUALNI PRISTOP
Individualni pristop je osnovna in primarna oblika na┼íega dela. Poteka v obliki osebnega zaupnega pogovora; ┼íele nato se skupaj odlo─Źimo za potek in na─Źin zdravljenja.
SVETOVANJE
Svetovali vam bomo, kako lahko sami prevzamete pomembno vlogo pri odkrivanju in spro┼í─Źanju napetosti, odpiranja prostorov, ter krepitvi zapostavljenih telesnih vsebin.
ZAUPANJE
Temelj pristopa je sprejemanje, spo┼ítovanje in razumevanje vsake stranke, ne glede na njeno osebno prepri─Źanje, ┼żivljenjsko situacijo ali stanje.
PRILAGODLJIVOST
Vi ste tisti, kateremu se prilagodimo, saj se zavedamo natrpanih urnikov in prav zato nas odlikuje fleksibilnost. Skupaj bomo zagotovo našli pravi termin, ki vam bo ustrezal.
POMO─î
Razlogi, zaradi katerih potrebujemo strokovno masa┼żo, so si lahko zelo razli─Źni. Od terapevtskih in zdravstvenih, do lepotnih, sprostilnih, energetskih in antistresnih.
Stopite v kontakt z nami!
Preverite kje se nahajamo, nam pi┼íite, ali pa nas pokli─Źite!
Kje nas najdete?
Nahajamo se na naslovu Apa─Źe 54, 9253 Apa─Źe. Na relaciji Gornja Radgona - Trate; neposredno ob glavni cesti.
Pišite nam!
Imate vpra┼íanje? Potrebujete dodatne informacije? ┼Żelite rezervirati termin? Za vas smo dosegljivi tudi preko e-po┼íte.
Kontakt
Za vas smo dosegljivi na telefonski številki:
GSM: +386(0)31-333-132 (v kolikor smo nedosegljivi vas pokli─Źemo nazaj)