Apače 54, 9253 Apače
Yvonne: +386(0)2-569-12-51

Naj se vam predstavim

bruno team profile fotografija
Bruno Kralj
Dipl. manualni terapevt in NPK maser
Terapevtske masaže Bruno - predstavitev - telo
Bruno - dipl. manualni terapevt in NPK maser

Že od otroštva sem zelo rad v dobri družbi, realist, vedno s ciljem, da bi nam bilo kar se da lepo in dobro. Vedno sem pripravljen pomagati in deliti dobre in slabe stvari tako z družino, kot s prijatelji in tudi z ljudmi, ki jih na svoji poti srečujem.

Rojen v Murski Soboti, 28.7.1975, sem mladost preživel v Ljutomeru, kjer sem končan osnovno šolo in gimnazijo. V času šolanja sem bil vedno aktiven v športnih in kulturnih dejavnostih. Študijska leta so me nato popeljala v Maribor na EPF. V času študija sem si denar služil s študentskim delom, nato pa sedem let z montažo krušnih peči, kaminov in štedilnikov.

Leta 2007 sva z ženo odprla frizerski salon (Yvonne »mojster frizer«), kjer sem ob delu občasno tudi masiral. Ko sem zapustil delo tehnologa, sem aktivno začel z masažo v domačem salonu, pomagal pa sem tudi v zasebni fizioterapevtski ordinaciji v Murski Soboti. Delo s človeškim telesom in predvsem z ljudmi me je fasciniralo, hkrati pa mi je odpiralo neskončno mnogo novih vprašanj.

Radovednost in nepojasnjeno dobri rezultati mojih masaž so me pripeljali na Higejo – šolo za maserje in terapevte. Na šoli sem zaključil izobraževanja Tui-Na kitajske medicinske masaže, ki je znana kot kraljica masaž s tradicijo 4000 let s tarih metod odpravljanja telesnih blokad in sproščanja Qi energije. Je celosten sklop obravnave telesa tako manualno kot tudi s pomočjo pripomočkov, kot so ventuze, Gua-Sha, mokse,… Pred otvoritvijo lastne ordinacije v Apačah sem svoje znanje izpopolniš še z masažo z vročimi vulkanskimi kamni (Hot Stone) , Lomi – Lomi havajsko masažo, masažo na stolu, ki se izvaja na posebej za masažo oblikovanem ergonomskem stolu, in terapijo s kineziološkimi trakovi.

Leta 2013 sem se vpisal na študij manualne terapije ter s tem postal del prve generacije študentov na Akademiji za manualno terapijo. Manualna terapije je celovit pristop k analizi človeka in njegovega dejanskega stanja, tako fizičnega kot duševnega. Sestavljajo jo terapevtske ročne tehnike, nekatere osteopatske tehnike in tudi ciljno usmerjene masažne tehnike. Program Akademije je sestavljen iz medicinskih in komplementarnih ved, predavatelji pa so priznani osteopati, doktorji medicine, zdravniki tradicionalne kitajske medicine in cyriax fizioterapevti (med drugimi so bili to Željko Radmanović, Jure Tušek, dr.med. Petar Papuga, idr.).

Po uspešno zaključenem študiju sem strokovno izpopolnjevanje nadaljeval najprej na seminarju manipulacije hrbtenice na Oxfordu v Angliji pri svetovno priznanem osteopatu Johnu Gibbonsu (BodyMaster Method).

Trenutno svoje izobraževanje nadaljujem na podiplomskem študiju manualne terapije, ki vključuje med drugim kraniosakralno terapijo, visceralno manipulacijo, manipulacijo sklepov, dry needling, dinamično nevromišično stabilizacijo.

Sem član Društva fizioterapevtov in manualnih terapevtov v Sloveniji ter tudi del svetovno priznanih inštitucij Upledger in Barral inštitut. Izbrana izobraževanja sem opravljal in še opravljam tudi pod okriljem OMT training – Osteon Manual Therapy – osteopatske šole iz Londona ter Praške šole za rehabilitacijo (Rehabilitation Prague School).

Temeljni cilj manualne terapije je obravnava celotnega telesa. Terapija se ne osredotoča le na reševanje in lajšanje simptomov, temveč išče in odpravlja temeljni izvor težav.

Certifikati in diplome
Tečaj klasične / švedske masaže
Tečaj kitajske masaže Tui-na
Seminar havajske masaže Lomi Lomi
Seminar masaže na stolu
Seminar masaže z vročimi kamni Hot Stone
Seminar kinezotaping
Certifikat Dry Needling – osnovni
Certifikat Dry Needling – nadaljevalni
Certifikat – Manipulacija in mobilizacija hrbtenice
Certifikat – Osteopatska manipulacija hrbtenice 1
Certifikat – manipulacije (nadaljevalni)
Certifikat – Tecar terapija
Diploma – Študij manualne terapije
Certifikat DNS – dinamična nevromišična stabilizacija (stopnja A)
Certifikat DNS – dinamična nevromišična stabilizacija (stopnja B)
Certifikat – Visceralna manipulacija VM1
Certifikat – Kraniosakralna terapija CS1
Certifikat – IASTM
Oglejte si našo kratko video predstavitev
Pišite nam

  Kaj lahko pričakujete od nas?
  STROKOVNOST
  Strokovnost je del našega vsakdana in ponosni smo na to, da nam stranke zaupajo in se vedno znova vračajo k nam.
  INDIVIDUALNI PRISTOP
  Individualni pristop je osnovna in primarna oblika našega dela. Poteka v obliki osebnega zaupnega pogovora; šele nato se skupaj odločimo za potek in način zdravljenja.
  SVETOVANJE
  Svetovali vam bomo, kako lahko sami prevzamete pomembno vlogo pri odkrivanju in sproščanju napetosti, odpiranja prostorov, ter krepitvi zapostavljenih telesnih vsebin.
  ZAUPANJE
  Temelj pristopa je sprejemanje, spoštovanje in razumevanje vsake stranke, ne glede na njeno osebno prepričanje, življenjsko situacijo ali stanje.
  PRILAGODLJIVOST
  Vi ste tisti, kateremu se prilagodimo, saj se zavedamo natrpanih urnikov in prav zato nas odlikuje fleksibilnost. Skupaj bomo zagotovo našli pravi termin, ki vam bo ustrezal.
  POMOČ
  Razlogi, zaradi katerih potrebujemo strokovno masažo, so si lahko zelo različni. Od terapevtskih in zdravstvenih, do lepotnih, sprostilnih, energetskih in antistresnih.
  Stopite v kontakt z nami!
  Preverite kje se nahajamo, nam pišite, ali pa nas pokličite!
  Kje nas najdete?
  Nahajamo se na naslovu Apače 54, 9253 Apače. Na relaciji Gornja Radgona - Trate; neposredno ob glavni cesti.
  Pišite nam!
  Imate vprašanje? Potrebujete dodatne informacije? Želite rezervirati termin? Za vas smo dosegljivi tudi preko e-pošte.
  Kontakt
  Za vas smo dosegljivi na telefonski številki:
  GSM: +386(0)31-333-132 (v kolikor smo nedosegljivi vas pokličemo nazaj)